Hřib hnědý nabízí několik výhod, které ho činí populární volbou mezi houbaři a milovníky houbových pokrmů. Je vysoce ceněn pro svou výbornou chuť a aroma. Jeho masitá textura je ideální pro různé kulinářské úpravy, což z něj dělá oblíbenou ingredienci v mnoha receptech. Je vhodný pro smažení, vaření, dušení i pečení. Lze ji použít v polévkách, omáčkách, risottech nebo jako přílohu k masu. Hřib hnědý je zdrojem bílkovin, vlákniny a obsahuje různé vitamíny a minerály, včetně vitamínu D, vitamínů skupiny B a minerálů jako je draslík a železo.
Velkoobchodní balení 100% přírodní mrazem sušené borůvky s intenzivní chutí a barvou. Bez přidaného cukru a aditiv, dlouhá trvanlivost. Ideální pro potravinářskou výrobu, pekaře...
39 Kč/30 g , 99 Kč/100 g mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 100 g
42 Kč/30 g , 110 Kč/100 g mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 100 g
53 Kč/30 g , 128 Kč/100 g mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 100 g
52 Kč/30 g, 120 Kč/100g mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 100 g
53 Kč/30 g , 110 Kč/70 g mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 70 g
55 Kč/30 g, 130 Kč/100 g mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 100 g
52 Kč/30 g, 120 Kč/100 g Mrazem sušené - lyofilizované *ceny jsou uvedeny bez DPH Baleno po 30 g a 100 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)